Levi’s

In 1934 maakten wij de allereerste damesjeans. Sinds die tijd hebben onze jeans onder meiden van over de hele wereld een enorm gevoel van modieuze vrijheid teweeggebracht
Website: http://levi.com

80 JAAR LEVI’S® VOOR LADY’S

In 1934 maakten wij de allereerste damesjeans. Sinds die tijd hebben onze jeans onder meiden van over de hele wereld een enorm gevoel van modieuze vrijheid teweeggebracht.

VANAF HET PRILLE BEGIN DROEGEN STOERE VROUWEN ONZE KLEDING

In 1918 bevrijdde onze Freedom-Alls vrouwen van het juk van de jurk. In deze overall konden ze alles doen wat ze wilden. Er is zelfs iemand getrouwd in een Freedom-Alls (en ze reed op een paard naar het stadhuis). Stoerder dan dat wordt het niet.

ACHTER ELKE GEWELDIGE VROUW SCHUILT EEN GEWELDIGE JEANS

In de loop der jaren zijn vrouwen stoer gebleven met Levi’s®. Ze hebben kinderen opgevoed, gevochten voor gelijkheid, zijn gaan dansen, werken, reizen en werden iconen in onze jeans.

IHET HEEFT ALTIJD OM ZELFEXPRESSIE GEDRAAID

Hippies hebben er stukken op gezet en ze beschilderd. Rock chicks maakten er scheuren in of versierden ze met studs. Van skinnies en boyfriends tot de iconische 501®-jeans, vrouwen hebben Levi’s®-jeans in hun hart gesloten.

HOE GA JIJ JOUW JEANS DRAGEN?

En net als vrouwen zijn Levi’s®-jeans constant in ontwikkeling. We blijven de stijlen ontwerpen waar jij zo van houdt, dus je kunt meer van die momenten verwachten waarop je je jeans aantrekt, in de spiegel kijkt en denkt: ‘Yes’.